Breaking News

Seyhan Şaşko | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Sevgilisi Nereli Burcu Saç Göz Rengi



seyhan şaşko ile ilgili görsel sonucu" 
Güzel sunucu Seyhan Şaşko 7 Ocak 1989 tarihinde Makedonya'da dünyaya gelmiştir. Türkiye’den baya uzaklarda Makedonya’da doğmuş olan isim doğduktan yaklaşık 3 sene sonra babasının mesleği sebebiyle İstanbul’a ailesiyle beraber gitmiştir. İstanbul’da okula başlamış olan isim Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Boyu 1.75 cm’dir.
seyhan şaşko ile ilgili görsel sonucu"

Yaşantısında sporun büyük bir önemi olduğunu söylemiş olan ünlü sunucu küçüklüğünden itibaren tenis sporunla ilgilenmiştir. Üniversite zamanında hentbol ile basketbola da merak salmaya başlamış ve bir süre kadar bunları takip etmiştir. Yeteneğinlede önemli işler yapmış olan sunucu aynı zamanda iyi bir şekilde gençlik zamanlarında piyano çalmıştır.
 seyhan şaşko ile ilgili görsel sonucu"
Eve gittiği zamanlar genellikle tenis maçlarını izlemeye başlamış olan isim kısa sürede tenis ile tüm sporlardan daha fazla ilgilenmiş ve Tenis sporunu çok sevmiştir. Bir dönem amatör olarakta tenis oynamış olan isim ardından ise bütün spor müsabakalarını takip etmeye başlamıştır.
seyhan şaşko ile ilgili görsel sonucu"
Boş zamanlarını çoğunlukla ailesiyle geçirmekten hoşlanan güzel sunucu aynı zamanda arkadaşlarına da yeteri kadar vakit ayırarak onlar ada vakit geçirmeyi seviyor. TRT çocuk korosunda da bir dönem bulunmuş olan güzel isim Seyhan Şaşko yoluna Bein Sports ekranlarında sunuculuk yaparak devam etmektedir.

seyhan şaşko ile ilgili görsel sonucu"

Hiç yorum yok