Breaking News

Kendall Jenner | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Nereli Sevgilisi Burcu Saç ve Göz Rengi, Bilinmeyenleri

 


İsim
Kendall Nicole Jenner
Doğum Günü
November 03, 1995
Yaşı
26
Doğum Yeri
Los Angeles, California, USA
Residence
Los Angeles, California, U.S.

Irkı
American
 kendall jenner ile ilgili görsel sonucu
Kendall Nicole Jenner (3 Kasım 1995 doğumlu) Amerikalı bir model ve medya kişiliğidir. En çok Keeping Up with the Kardashians adlı realite televizyon programındaki rolüyle tanınır.

Ticari basılı reklam kampanyalarında ve fotoğraf çekimlerinde çalıştıktan sonra Jenner, 2014 ve 2015 yıllarında New York, Milano ve Paris Moda Haftaları boyunca yüksek moda tasarımcıları için podyumlarda yürüyen çıkış sezonları geçirdi. Jenner, LOVE ve çeşitli uluslararası Vogue sürümleri için çok sayıda başyazı ve kapak çekimi yaptı, Victoria's Secret için yürüdü ve Estée Lauder'in multimedya reklam kampanyaları için marka elçisi olarak görev yaptı.

Jenner, Forbes dergisinin 2015 yılı en çok kazanan modeller listesinde 16. sırada ve tahmini yıllık 4 milyon ABD Doları gelirle çıkış yaptı. Jenner, 2017 yılında Forbes tarafından dünyanın en çok kazanan modeli seçildi.
Burcu
Akrep 

Sevgilisi
Devin Booker

Saç Rengi 
Koyu kahverengi

Göz Rengi
Koyu kahverengi

Boyu
5 ft 10 in or 178 cm

Kilosu
59 kg or 130 pounds

Ayak numarası

10 (US) or 40.5 (EU)

Dini

Christianity
kendall jenner instagram ile ilgili görsel sonucukendall jenner instagram ile ilgili görsel sonucukendall jenner tumblr ile ilgili görsel sonucukendall jenner tumblr ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok