Breaking News

Eypio | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Eşi Nereli Burcu Saç ve Göz Rengi


Doğum Tarihi
2 Şubat 1983

Doğum Yeri
Konya

Yaşı
38

Burç
Kova

Boy
170cm

Kilo
85kg

Eypio ile ilgili görsel sonucu

Abdurrahim Akça Eypio adıyla sahne almaktadır. Bu takma adı 2013 yılından beri kullanmaktadır. Rap sanatçısı, 2015 yılında Burak King ile birlikte seslendirdiği “Günah Benim” adlı rap parçasıyla büyük bir çıkış yakalamıştır. Eypio hayranları bu parçayı canlı müzik yapan pek çok mekanda dinlemektedir. Türkmen kökenli Abdurrahim Akça boyu 170 cm, kilosu 85’tir. Daha önce 2005 yılında “A.P.O” adlı müzik albümünü ve birkaç albüm daha çıkarmıştır. 80’li yıllarda ailesi Sovyet savaşından kaçıp Afganistan’dan Türkiye’ye göç etmiştir.
Akça, 1983 yılında Konya’da dünyaya gelmiştir. Evli olan ünlü rapçinin bir kızı vardır. 2002 yılına dek İstanbul’da yaşayan Eypio, 2008 yılına kadar Hollanda’da yaşamıştır. 2004 yılında Türkiye’deki rapten esinlenerek Hollanda’da rap müzik yapmaya başlamıştır. İlk kaydını oradaki yabancı bir grupla birlikte yapmıştır.
2008 yılında Türkiye’ye dönerek dördüncü underground albümü “Apollo”yu çıkarmış, 2009 yılında yayınlanan “Adab-ı Muaşeret” adlı sinema filminin soundtrack’i için Sultana ile düet yapmıştır. Aynı sene, kendi rap müzik stüdyosunu (Kral Dairesi) kurmuştur. Stüdyosunda kayıt yapılıyor ve rap müzik tutkunlarına bilgiler veriliyor. İstanbul’da Bol Wear adlı bir hiphop giyim mağazası da bulunuyor. Sibel Can ve Mustafa Sandal gibi isimlerle düet yapmakta ve konser sahnelerinde yer almaktadır.



2 yorum: