Breaking News

Zeynep Bastık | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Sevgilisi Nereli Burcu Saç Göz Rengi Bilinmeyenleri

zeynep bastık ile ilgili görsel sonucu
Zeynep Bastık, 8 Temmuz 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan güzel şarkıcı, üniversite eğitimi için vakit bulamadığını belirtmiştir. Lise mezunudur. 
Küçük yaşta müzik hayatına başlamış olan Zeynep Bastık’ın ailesi de müzikle iç içedir. Teyzesi konservatuvarda öğretim görevlisi, anneannesi eski Türk Halk Müziği sanatçısı, dedesi bağlama üstadıdır. Lise döneminde İzmir’de R&B ve Rock üzerine ‘Jackpot’ adlı bir müzik grubu olan genç müzisyen, o yıllarda bir arkadaşı vasıtasıyla Murat Dalkılıç’la tanışmıştır. 

Doğum Tarihi
8 Temmuz 1991

Doğum Yeri
İstanbul

Yaşı
28

Burç
Yengeç

Boy
165

Kilo
53
İstanbul’a geldiğinde ünlü şarkıcının vokalistliğini yapmaya başlamıştır. ‘Lüzumsuz Savaş’ adlı parçada düet yapan ikilinin klibi de o dönem çok konuşulmuştur. Daha sonra ‘Fırça’ adlı şarkıyla müzik dünyasına profesyonel adımını atmıştır. Lisede tiyatro ile de ilgilenen genç sanatçı, aynı zamanda dizilerde oyunculuk da yapmaktadır. 2015 yılında ‘Adı Mutluluk’ dizisinde ‘Gonca’ karakterini canlandırmıştır. ‘Umuda Kelepçe Vurulmaz’ ve ‘Yasak Elma’ dizilerinde de rol almıştır. Ünlü şarkıcı bir dönem oyuncu Rıza Kocaoğlu ile kısa süreli aşk yaşamıştır. Güzel şarkıcının şu sıralar hayatında biri yoktur.zeynep bastık ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok