Breaking News

Pelin Çift | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Nereli Eşi Sevgilisi Burcu Saçı Göz Rengi Bilinmeyenleri

İlgili resim
Tam Adı
Pelin Çift

Doğum Tarihi
8 Temmuz 1978 (38 yaşında)

Sevgilisi
Okan Akbaş

Güneş Burcu
Yengeç

Doğum Yeri (Nereli)
İzmir / Türkiye
 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor
Kısaca Hayatı (Biyografi)
Pelin Çift 8 Temmuz 1978 tarihinde İzmir’de doğdu. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a taşındı ve iktisat fakültesinde okudu. Ardından gazetecilik üzerine eğitim aldıktan sonra Ntv kanalında çalışmaya başladı. İlk olarak akşam haberlerinde hava durumunu sunarak izleyicinin karşısına çıktı. Daha sonra terfi etti ve ana haber bültenlerinin sunuculuğunu üstlendi. Yaklaşık iki yıl boyu Ntv kanalında çalıştı ve kanalın yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle işten çıkarıldı.

Fransa’da okumaya hazırlanırken Sky Türk kanalı açıldı ve bu kanaldan teklif aldı. Fransa’ya gitmekten vazgeçti ve yaklaşık bir yıl Sky Türk kanalında görev aldı. 2004 yılındaysa CNN Türk’e geçiş yaptı ve yaklaşık beş yıl burada sunuculuk kariyerine devam etti. 2013 yılındaysa ”Bir Milyon Kimin?” adlı yarışma programı Hakan Hatipoğlu ile beraber sundu. Son dönemlerde gene sunuculuğunu yaptığı ve TRT ekranlarında yayınlanan ”Gündem Ötesi” isimli programla yıldızı parlayan Pelin Çift, 2009 tarihinde Okan Akbaş ile evlendi.

Göz Rengi
Koyu Kahverengi

Saç Rengi
Koyu Sarı

Kilosu
57

Boyu
1.65 m veya 165 cm
Görüntünün olası içeriği: 1 kişiGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yakın çekimGörüntünün olası içeriği: 1 kişi, yazı

Hiç yorum yok