Breaking News

Elanur | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Nereli Sevgilisi Burcu Instagram Twitch


elanur ile ilgili görsel sonucu
Elanur Pat Kimdir?
Elanur Pat bir Twitch yayıncısıdır ve bir çok abonesi olduğunu söyleyebilirim. Bu yazımızda bu yayıncı ile ilgili bir çok detay vereceğiz. Ancak şunu söylemeliyim ki bu bilgiler sadece internet üzerinden derlenen veriler. Yani resmi bir veri değildir. Sosyal medya’da RunalexX kullanıcı adını kullanmaktadır.

Bu isim aslında bir nevi sosyal adı yerinede geçmiştir. Son çıkardığı klibi Tatlı mı Cringe mi (Elanur – Bela) sosyal medyada bir çok kişi tarafından izlenmeyi başardı. Şu anda trendlerde olduğunu söyleyebilirim. Hal böyle olunca bir çok kişi tarafından hakkında bilgi aranmaya başlandı. Bizlerde sizlere en doğru bilgileri vereceğiz.
Elanur Pat Kaç Yaşındadır, Boyu Kaçtır?




elanur (@elanur)'in paylaştığı bir gönderi ()
30 Aralık 2000 tarihinde Dünya’ya gözlerini açan yayıncı Elanur, Ordu’da doğmuştur. Boyu hakkında bir bilgi yok, ancak Türk ortalamasında olduğunu söyleyebiliriz. Bilgisayar mühendisliği okuyan Elanur Pat, sonrasında yayınlara başlamıştır. Yayınları gençler tarafından çokça izlenince bir klip çekmeye karar vermiştir. Bu klipte Tatlı mı Cringe mi mottosunu kullanmıştır diyebiliriz. Bu aslında ilk olarak rastgele bir şarkı söylemesi ile ortaya çıkmıştı. Sonrasında çok beğenilmesi yapımcıların ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Şimdiden klibi 400 bin izlenme sayısına ulaştı bile. Boyununda 162 civarında olduğunu söyleyebiliriz.
 elanur ile ilgili görsel sonucu
Elanur – Bela
Klibin alt tarafında “Katkılarından dolayı Nişantaşı Üniversitesi’ne, Mehmet Muslu’ya ve Lanehunters’a teşekkürler.” yazmaktadır. Buradan çıkartığımıza göre Nişantaşı Üniversitesi’nde klip çekimi gerçekleşmiştir. Sonrasında yönetmenliğini Onur Oğuz yapmıştır. Oldukça kaliteli bir klip olduğunu görebiliyoruz. Aşağıdan detaylara erişebilirsiniz.
Söz : Elanur & Kozmos Beat: Kozmos Yönetmen : Onur Oğuz Yapım & Prodüksiyon: Emrah Hocaoğlu, Mert Çodur Mix & Mastering : Chamur & Kozmos Set Koordinatörü : Mustafa Kızılabdullah Kayıt : NP Zone
Elanur – Bela Sözleri
Tatlı mı cringe mi sanane yar Altımda vincim Kaldırın çöpleri Başka işin mi Yok uğraş dur Sardı kıskançlık krizi (kıskançlık krizi)
Oldum davinci sizlerse mona lisa Koyarım viski yolunuza İzlerim geçip köşeme Çabala boş yere boş yere(boş)
Yanımda Kozla takılır veririm poz da Çocuklar tripte hep menapoz da Geçeriz dalga onlar hep yosma Modumu bozma
Elanur beladır selam dur Devam moruk yine yapar hırs Selan bu (selan bu) Taklitlerimden sakın Başlattım yeni akım
Twitch benim işim (huh) Genişledi ekip (gang) Geviş getirmedik (ham) Yeni gelin seni (kız)
Açarsın oranı buranı Kimsenin umrunda olmadı Prim peşindesin koş Yetişmek epey zaman alır
Bum Tatlı mı cringe mi Tatlı mı tatlı mı cringe mi Sanane lan Elanur bela kafalar fena Gözlerim ela ey
Derdin ne senin Bela mı istiyon Bela mı Bela Ya Twitch’de bela vardır onun adı Eladır Ela Ya
Derdin ne senin Bela mı istiyon Bela mı Bela Ya Twitch’de bela vardır onun adı ela Ey
Bum Tatlı mi cringe mi Tatlı mi tatlı mi cringe mi Sana ne lan Elanur bela kafalar fena Gözlerim ela ey.



elanur (@elanur)'in paylaştığı bir gönderi ()

Hiç yorum yok