Breaking News

Çağlar Söyüncü | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Nereli Sevgilisi Burcu Bilinmeyenleri

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu
23 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya gelen Çağlar Söyüncü aslen İzmirlidir. Stoper mevkinde forma giyen Söyüncü Premier lig ekiplerinden Leicester City formasını giymektedir.

Çağlar Söyüncü boyu 1.87 olmasına karşın genç yaşına rağmen güçlü bir fiziğe sahip olması onu en farklı kılan özelliklerin başında gelmektedir.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu
Futbol kariyerine ilk olarak 2006 yılında Menemen Belediyespor ile başlayan Çağlar Söyüncü profesyonel kariyerine 2013 yılında Gümüşordu FK ile başlamış ve çıktığı 30 maçta 1 gol atmıştır.

Ardından Türkiye’nin genç oyuncu yetiştirme kulübü olan Altınordu FK‘ne 2014 yılında transfer olmuş ve 34 maçta 2 gol atmıştır. Her geçen gün kendini geliştirmiş ve 2016 yılında  2.500.000 € bonservis bedeliyle 1. Bundesliga ekiplerinden SC Freiburg takımına transfer olmuştur.

çağlar söyüncü ile ilgili görsel sonucu
Fatih Terim’in önem verdiği futbolculardan biri olan Çağlar Söyüncü Milli takım kariyerine ilk olarak 24 Mart 2016 tarihinde Antalya Arena’da İsveç ile oynanan özel maçta, 90. dakikada Ozan Tufan’ın yerine oyuna girerek A milli olmuştur.

Hiç yorum yok