Breaking News

Lil Zey | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Sevgilisi Nereli Burcu Saç Göz Rengi


lil zey ile ilgili görsel sonucu
Kimdir serimizin bu yazısında Türkçe rap müzik piyasasında oldukça yeni bir isim olan Lil Zey konuğumuz olacak. Çalışmalarına Khontkar’ın kurmuş olduğu Redkeys Music’de devam eden sanatçıyı ilk olarak Metth’in albümü Methflix’te daha sonra ise KÖK$VL ile düeti olan Ötede Dur’da görmüştük. Kısa süre önce ise sanatçının Khontkar ile düeti Yolumuz Yol Değil parçası yayınlandı ve bu parça ile ana akım medyada da kendilerine yer buldular.

Hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Lil Zey’i yine kendinden dinliyoruz. Kişisel web sitesinde ve röportajlarında yer alan bilgilere göre sanatçının müzik aşkı yedi ve sekiz yaşlarına kadar dayanmakta. Öğretiminin bir bölümünde İzmir Amerikan Koleji’nde bulunan sanatçı okulun orkestrasında ana vokalist olarak yer aldı. Sanatçı üniversite eğitimi için ise seçmelere katılıp kısmi burs ile Amerika yolcusu oldu.
Boyu
166 cm
Kilosu
52 kg

25 yaşındaki sanatçı Amerika, Boston’daki Berklee College Of Music’de Music Business and Songwriting(Müzik yönetimi ve söz yazımı) eğitimi aldıktan sonra Grammy ödüllü plak yapımcısı Tricky Stewart ve Terius “The Dream” Nash ile çalışarak RedZone Entertainment’ın A&R pozisyonunda staj yaptı.

Şu sıralar ise genç sanatçı çalışmalarına Redkeys Music bünyesinde devam etmekte. Zey dinleyicilerin karşısına sadece Mc olarak değil, bir DJ olarak da çıkıyor.

Hiç yorum yok