Breaking News

Defkhan | Kimdir


defkhan ile ilgili görsel sonucu

1982 yılında Hollandada dogdu.7 Yaşına kadar türkiyede ikamet etti. 7 yaşında Almanyaya gitti.İlk Öğrenimine burada devam etti.1998 yılında Breakdance yapmaya basladı.Birçok Party de Organizasyonda bulundu.

Bu arada kendisinin organize ettiği partylerde oldu.2003 yılında Mission Uppercut grubunu kurdu ve özel seçtiği Mc ve Dj lerle yoluna devam etti.Rap müzikle uğraşanlar bilir,bu işlerin sanildigindan daha zor oldugunu, onlarda herkez gibi sıfır imkanla baslalar ve herşeyi kendilerinden öğrendiler.Piyasası çukur oldugundan yardim etmek istemeyen bir sürü milyonerin yanindan geçerek,inatla bağırdılar mikrofona, buda bu işi severek yaptıklarını gösterir.Şu anda Allaha Şükürki Teknolojinin verdigi bütün imkanlara sahipler.
Türkçelerindeki bazı aksaklıkalrdan dolayı ilk basta onlara gülenlere,yaptıkları işi begendirmek onlara ayrı bi zevk ve motivasyon kattı.Positiv tepki positiv etki yapar.

İlk çıktıkları Albüm All Elementz le, o dönem yer altının saklı odalarındalardı,fakat onlar kendilerini bir şekilde tanıtmayı basardılar.Türkçe rapin önde gelen Mc lerinden Bektas, Gekko G, Crak gibi isimlerle calıştılar,Ilk Albümde oldugu gibi ikinci Albümde de yoldaşı Fırtınayla calıştı.İkinci Albümde taninmis Amerikan altyapılarıyla calıştıkları için Albümün isminin " Git gel Amerika 6 saat" olmasina karar verdiler. Anlamayanlarda olmuştu tabiki, bi arkadaşı "abi ben gittim amerika ucakla 9 saat " deyince  , aslinda kendini anlatamadığını hissetmişt. Allah izin verirse bu aylarda,üzerinde uzun süre çalıştıkları, Bandröllü bi Albüm Projeleri var.Onların amacı , Onlardan beklenen neyse onun daha ötesinde bir ALbümle çıkmaktı onları bekleyenlerin önüne. Albüme gelince, icinde bi cok süpriz barındıran ve Defkhanın açısından yaptıkları en iyi Albüm olma özelligini tasiyor.16 parcadan oluşan ALbümde yine Fırtına ve Defkhan ağırlıkta, tabi bi kaç da süpriz feat var.
Albüm baştan sona sahibi olduğı 59 music de hazirlanmaktadir,bu arada 59 music nedir kisaca Defkhanın azından dinleyelim;59 yasadığım çevrenin Posta kodudur, yani yanlış anlayanlara söyleyim Tekirdaglı değilim,59 music, uppercut in devrim görmüş halidir.12 kisiden olusan bi ekiptir.

Hiç yorum yok