Breaking News

Sezen Destina | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Sevgilisi Burcu Nereli Saç ve Göz reng Bilinmeyenleri

Sezen Destina (@sezendestinaxx) | TikTok
#

Sezen Destina Instagram'da adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomenidir. Sezen Destina daha önce dünyaca ünlü DJ Solomun ile yaşadığı aşk iddiası ile gündeme gelmişti.

Sezen Destina 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Foto modellik yapan Sezen Destina kariyerine yurt dışında devam etmektedir. Genç model ayrıca uzun süredir fitness ile ilgilenmektedir. İstanbullu foto modelin dünyaca ünlü DJ Solomun ile aşk yaşadığı iddiası basında genişçe yer almıştı. 

sezen destina ile ilgili görsel sonucu

DJ Solomun'un konserinde videosunu kalp emojileriyle birlikte paylaşan Destina'nın bu hareketi, dikkatlerden kaçmamıştı. İnstagram'da yalnızca 63 kişiyi takip eden Mladen Solomun'un Sezen Destina'yı takibe alması da "Dünyaca ünlü DJ, Türk kızına abayı yaktı" yorumlarını da beraberinde getirmişti.
sezen destina ile ilgili görsel sonucu
Günümüz de ünlü rap sanatçısı olan Ufuk Yıkılmaz sahne adı Şehinşah ile aşk yaşamaktalardı. Ama ne yazık ki bir DJ vakası daha yaşandı ve bu aşkta bitti. Rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Destina hanıma bir şarkı bile yapmıştı oysa ki. Şarkının adı ise marslı kadın.
sezen destina ile ilgili görsel sonucu
Yaşı 
24
Boyu
168 cm
Kilosu
54





Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, açık hava ve su

sezen destina ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok