Breaking News

Zahide Yetiş | Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Nereli Eşi Burcu Programı Bilinmeyenleri

Gündüz kuşağı programıyla ilgiyle takip edilen Zahide Yetiş, izleyiciler tarafından bir hayli sevilmekte. Bu sebeple Hayatı ve kariyeri merak konusu olmaya devam ediyor. Peki Zahide Yetiş Kimdir? aslen nereli, Kaç yaşında, evli mi, eşi kim, kaç çocuğu var gibi sorulara yanıt yazımızın devamında.


ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

Zahide Yetiş, 1979 senesinde Avusturya, Viyana’da doğdu. Anne tarafından Yunanistan Selanikli, baba tarafından Kütahyalıdır.  İzmir’de büyüyen  Zahide Yetiş lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji’nde bitirdikten sonra 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve Firma Kısmı’nden mezun oldu.
TV8 ‘de “Şehirlerin Dili” isimli programla Türkiye’yi gezerek 25 ayrı kentin yarı dokümansal programını yaptı. Altı sene süresince Türkiye’nin ilk Teknoloji Programı olan ‘İnternet TV’ yi sundu, ‘İnternet Dünyası’ isimli bir gazete köşesi hazırladı. İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Hoş Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Müessesesinde, İzmir ve Ankara televizyonlarında “Genç Gözüyle Münakaşa” , “İnternet TV”, “Türk Site”, “Gün Başlıyor”, “Kader Karesi” ve “İzlenimler” gibi bayan, eğitim, kültür, cümbüş ve münakaşa ve müsabaka programlarının sunuculuğunu üstlendi.
Kanal D’de yayınlanan   “Hekimim” Programını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile birlikte sundu. Daha sonra ATV’de “Zahide’yle yetiş yaşama” isimli programda sunuculuk yaptı. 16 Eylül 2014 tarihinde yaşamını işadamı Cem Arısoy ile birleştiren Zahide Yetiş, bir oğul bekliyor. Ünlü sunucu, gebelik haberini canlı yayında “Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah birlikte olduk. Şimdi sizinle en özel en hoş anımı paylaşma zamanı ben hamileyim.” Laflarıyla duyurmuştu.

ZAHİDE YETİŞ KİŞİSEL BİLGİLER

Tam Adı
Zahide Yetiş Arısoy

Doğum Tarihi
7 Temmuz 1979 (39 yaşında)

Sevgilisi
Cem Arısoy

Güneş Burcu
Yengeç

Doğum Yeri (Nereli)
Viyana / Avusturya

Göz Rengi
Kahverengi

Doğal Saç Rengi
Koyu Kahverengi

Kilosu
67

Boyu
1.71 cm

Hiç yorum yok