Breaking News

Cüneyt Özdemir | Kimdir Boyu Kilosu Eşi Nereli Yaşı Sevgilisi Saç ve Göz Rengi youtube



Cüneyt Özdemir, 8 Şubat 1970 Ankara doğumlu Türk gazeteci, sunucu ve yazardır. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine 1990'da başlayan başarılı gazeteci Cüneyt Özdemir, 1992'de muhabirlik yapmaya başlamıştır. Atv Ana Haberin bir kısmında Cüneyt'in Büyüteci adlı bölümü sunmuştur. Siyaset Meydanı programının yönetmenliğini yapmıştır.
 

2000 yılından beri CNN Türk'ün başarılı programlarından 5N1K'yı sunmaktadır. 3 kez Altın Kelebek, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından verilen Mahmut Dikerdem Ödülü, iki kez Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği ve Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından “Oradaydım” "En iyi belgesel Tv oscarı" ve "5N 1K" da "CNN Türk TV Oscar"ı ödülünü almıştır.

Ayrıca New York’ta takip ettiği Rıza Sarraf davası ile Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin "en iyi TV haber programcısı" ödülünü kazanmıştır. Libya'da iç savaş varken Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi ile gerçekleştirdiği röportaj dünya çapında büyük yankı uyandırmıştır. Ayrıca Venezuela'da iç savaş devam ederken Nicolas Maduro ile gerçekleştirdiği röportaj da onun dünya çapında bir gazeteci olduğunu göstermektedir. Ayrıca Maduro'nun darbe girişiminden sonra konuştuğu ilk gazeteci de kendisi olmuştur. Bunların yanı sıra New York ve İstanbul'da yaşantısına devam eden Cüneyt Özdemir, kendi youtube kanalında neredeyse her gün gündemi ele aldığı bilgilendirici ve aynı zamanda eğlenceli videolar çekerek geniş kitlelere ulaşmaktadır.




Doğum Adı
Cüneyt Özdemir

Yaşı - Doğum Tarihi
8 Şubat 1970


Burcu
Kova


Nereli
Ankara


Mesleği
Gazeteci, sunucu ve yazar


Boy Kilo
Boyu 192 cm
Kilosu 85 kg


Saç Rengi
Siyah


Göz Rengi
Siyah



Sevgilisi / Eşi
Zeynep İnanoğlu


Eğitim
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi - Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü

cüneyt özdemir ile ilgili görsel sonucu
Ailesi
Çocuklar: Ali Mavi Özdemir

Eş: Zeynep İnanoğlu (e. 2011)


İlk tanınma
Siyaset Meydanı


Bilinmeyenleri
Libya'da yer alan Amerikan hapishanesine gidip haber yapmıştır.
İlk ve ortaokulu Yükseliş Koleji'nde, daha sonra ise Ankara Atatürk Lisesi'nde okumuştur.
Sağır Oda adlı dizinin yapımcısıdır.
Kurtlar Vadisi'nde konuk olarak 60. bölümde yer almıştır.
10'dan fazla kitabı vardır.
cüneyt özdemir (@cuneytozdemir) · Twitter
Cüneyt Özdemir - YouTube

Hiç yorum yok